Kiudainerikkad toidud

Rukkipala kitsejuustu ja avokaadoga 

Toidutare, 5. august 2008, 08:01
Rukkipala kitsejuustu ja avokaadogaFoto: Leibur

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk paarisviil Leiburi Rukkipala
0.5 tk avokaado
50 g kitsejuust
4 tk päikesekuivatatud tomatid
rukola
röstitud seedripähklid
värske basiilik

Valmistamine
Pool avokaadost hõõruda pastaks ning määrida alumisele leivapoolele. Peale asetada rukola, tomat, peenestatud juust ja ülejäänud avokaadoviilud. Peale puistata pähkleid ja basiilikut ning katta teise leivapoolega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee