Kolumnid

Rieskad kahe dipikastmega ehk magus Lapi leib 

Toidutare, 16. juuli 2008, 14:06
Mesised dipirieskadFoto: Leibur
Rieskad dipikastmega.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk Leiburi Etnia lapi leib
25 g või
6 sl mesi
2 tl vanillisuhkur
VALGE ŠOKOLAADI DIPP
100 g valge šokolaad
2 dl rõõsk koor
MAASIKADIPP
200 g värsked maasikad

Valmistamine
Kõigepealt valmista dipikastmed. Kuumuta koor ja peenesta selle sisse šokolaad. Sega ühtlaseks kastmeks ja jahuta. Keema lasta ei tohi. Purusta maasikad ühtlaseks massiks.
Kuumuta pannil umbes pool võikogusest ning maitsesta mee ja vanillisuhkruga. Lõika rieskad kitsasteks sektoriteks ja aseta pannile küpsema, ribasid aeg-ajalt keerates, kuni vedelik on imendunud. Serveeri jahtunult koos dipikastmetega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee