Linnuliha retseptid

Broileripada jogurtikastmes 

Tiina Lebane, 6. detsember 2010, 09:51
Broileripada jogurtikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Maitsestatud broilerifilee on kiirele kokale tänuväärne tooraine. Lisaks valmispakendatud ja erimaitselistele kanalihatoodetele leiad suuremate kaupluste lihalettidelt ka kohapeal valmistatud marinaadis broileriliha.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
15-20 minutit

Koostisosad
500 g marineeritud broilerifileed või -tükke
2 spl õli praadimiseks
1 tk väike sibul
1 spl või röstitud sibulahelbeid
200 g Maitsestamata jogurt
1 spl jahu
0.5 tl jahvatatud ingver
0.5 tl jahvatatud nelk
0.5 tl sool

Valmistamine
Lõika fileed väiksemateks, suupärasteks tükkideks ja pruunista pannil kuumas õlis. Lisa hakitud sibul. Lisa jogurtile jahu ja maitseained ning vala küpsenud broileritükkidele. Hauta rooga kaane all madalal kuumusel 8-10 minutit, kuni kaste on paksenenud ja liha täiesti küps. Serveeri keedetud riisi ja aurutatud köögiviljadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee