Lihatoidu retseptid

Nigella kiire tšilliroog 

Nigella Lawson, 30. november 2010, 07:34
Foto:

Kogus: neljale

Koostisosad
150 g Chorizo (mitte salaami)
500 g hakkliha
0.5 tl jahvatatud vürtsköömned
0.5 tl jahvatatud koriander
0.5 tl jahvatatud kaneel
3 tk katkimuljutud kardemonikaunad
500 g heakvaliteediline tomati ja muude köögiviljade kaste
400 g vürtsikate ubade segu
60 ml magus tšillikaste
0.25 tl soovi korral tšillihelbeid

Valmistamine
1. Pane pikuti poolitatud ja siis 5 mm poolkuudeks lõigatud chorizo kuumale paksu põhjaga pannile ning prae, kuni vorstid hakkavad krõbedaks muutuma ja on välja andnud oma oranžikaspunase õli.
2. Lisa hakkliha ja prae umbes 5 minutit.
3. Sega juurde vürtsid ning köögiviljakaste, vürtsikad oad ja tšillikaste. Kui kasutasid tavalisi konservherneid või tahad lihtsalt ülitulist maitselaksu, siis lisa ka tšillihelbed.
4. Lase keema minna, vähenda kuumust ja hauta tasasel kuumusel 20 minutit.
5. Võid süüa riisiga või lihtsalt niisama. Ilma riisita söömise korral soovitan lisada törtsu hapukoort, riivjuustu ja hakitud koriandrit. Ükskõik mis moel seda head kraami süüa, eksimisvõimalusi lihtsalt pole.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee