Kreeka köök

Kreekahõnguline sibula-juustupirukas 

Toidutare, 29. november 2010, 10:18
Kreekahõnguline sibula-juustupirukas Jaan Heinmaa

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g lehttainas
400 g sibul
2 tl kuivatatud pune
0.5 tl purustatud must pipar
veidi soola
1 purk (375g) feta juust õlimarinaadis
1 peotäis mustad kivideta oliivid

Valmistamine
Vooderda suur madal pirukavorm varakult lehttainaga ja pane külma. Nõruta juust õlist välja ja kalla õli pannile. Hauta hakitud sibulad õlis madalal kuumusel pehmeks, maitsesta ja lase jahtuda. Laota sibulamass pirukapõhjale ning puista peale juustukuubikud ja rõngasteks lõigatud oliivid. Küpseta 225-kraadise ahju alumisel siinil 10 minutit. Langeta seejärel ahju kuumus 175 kraadile ja küpseta ahju keskmisel siinil veel 15–20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee