Küpsetised

Kartuli-kohupiima-köömnepulgad 

Angelica Udeküll, 30. november 2010, 07:33
Kartuli-kohupiima-köömnepulgadFoto: Daisy Lappard

Kogus: ühele

Koostisosad
6 dl mitmeviljajahu
200 g keedetud kartul
150 g või
100 g kohupiim
1 tk muna
sool, valge pipar
suhkur
1 spl Köömned

Valmistamine
1.  Keeda kartulid, lase maha jahtuda ja riivi.2.  Sega omavahel toasoe või, keedetud ja riivitu kartul, kohupiim, muna ja maitseained.3.  Viimasena lisa jahu ja röstitud köömned.4.  Aseta valmistainas tunniks külma.5.  Kata tööpind ohtra jahuga ja rulli tainas poole sentimeetri paksuseks leheks.6.  Lõika meelepärased kujundid.7.  Küpseta 220 kraadi juures 10–15 minutit.# Köömneid röstides muutub nende maitse intensiivsemaks. Kui köömned ei maitse, võib nende asemel lisada ürte, näiteks rosmariini.# Soovi korral võid enne ahju pistmist küpsistele riputada veidi riivitud juustu.# Tainas sobib ka külmutamiseks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee