Veiseliha retseptid

Rostbiifisalat 

Raili Mikk, 18. november 2010, 08:51
RostbiifisalatFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv tervislik ja toitev salat

Kogus: ühele

Koostisosad
Rakvere marineeritud rostbiifi
toorjuust (mädarõikamaitseline)
värskeid ja konservseeni
rohelist salatit
granaatõun

Valmistamine
Kui kasutad tooreid seeni, lõika need ribadeks, prae pannil võis küpseks ja maitsesta soolaga. Lõika rostbiif võimalikult õhukesteks viiludeks, määri ühele poolele toorjuustu, tõsta peale lusikatäis seeni ja keera rulli. Tõsta taldrikule peotäis rohelist salatit, aseta peale mõned rullid ja peotäis granaatõunaseemneid ning serveeri meelepärase õli- või koorekastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee