Kogus: kuuele
Koostisosad
TAINAS
125 g hapukoor
3 spl sulatatud või
0.5 tk muna
3 dl nisujahu
soola
0.25 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
125 g Brõnsa
0.5 tk muna
1 spl hapukoor
1 küüs küüslauk
1 spl hakitud petersell
0.5 tk muna määrimiseks
Valmistamine
1. Taina jaoks sega omavahel hapukoor ja sulatatud või.
2. Klopi lahti muna ja lisa sellest pool taina hulka.
3. Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga ning lisa hapukooresegule, sõtku taigen.
4. Jaota tainas kahte ossa ja rulli võrdseteks ketasteks.
5. Riivi juust jämedama riiviga ja haki petersell ning küüslauk.
6. Lisa juustu hulka teine osa klopitud munast, seejärel küüslauk, petersell ja hapukoor.
7. Tõsta täidis ühele tainakettale ja kata teisega.
8. Määri servad lahtiklopitud munaga, suru kokku, torka pealmisesse kettasse kahvliga augud ja määri ka pealt munaga.
9. Küpseta ahjus 220 kraadi juures kuldpruuniks.
Kommentaarid (0)