Toidukordade retseptid

Leibjuust murakamoosiga 

Angelica Udeküll, 16. november 2010, 08:23
Leibjuust murakamoosiga Daisy Lappard
Sobib nii külmalt kui ka kuumutatult söömiseks. Murakamoosi asemel võid lisandiks pakkuda ka teisi marjamoose

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Leibjuust
4 spl Murakamoos
2 spl hakitud pähklid

Valmistamine
1.  Lõika leibjuust sektoriteks ja aseta ahjuplaadile.2.  Määri sektoritele kiht murakamoosi.3.  Puista peale hakitud sarapuupähklid.4.  Küpseta kuni kümme minutit 190 kraadi juures.5.  Serveeri murakamoosiga. # Leibjuust on pärit Lapi köögist, kus seda algselt valmistati põhjapõdrapiimast. Leibjuust on üks väheseid juuste, mida valmistamise käigus küpsetatakse ja mis toidu kuumutamisel ei sula. Meie poodides müüakse nii Soome kui ka Eesti päritolu (Ahja) leibjuuste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee