Kalatoitude retseptid

Karriräimed 

Toidutare, 15. november 2010, 11:14
KarriräimedFoto: Jaan Heinmaa
Krõbeda karri-majoneesikatte all koos õunatükikestega küpsenud räimerullid on kiirelt valmiv ja nii kuumalt kui ka külmalt väga maitsev roog. Ühtviisi hästi sobib see nii koduseks õhtusöögiks kui külalistele meelehea tegemiseks!

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g Räimefilee
0.5 tl sool
2 tk hapukas õun
1.5 dl Majonees
1.5 dl Vahukoor
1 spl karripulber
2 spl riivleib

Valmistamine
Maitsesta fi leed soolaga ja keera rulli nii, et nahaga pool jääb sissepoole. Tõstakalarullid rasvainega määritud ahjuvormi.Puhasta õunad, lõika väikesteks tükkideks ja puista räimedele. Sega omavahelmajonees ja vahukoor ning maitsesta karripulbriga. Vala segu kaladele ja raputakõige peale riivleiba.Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee