Krõbeda karri-majoneesikatte all
koos õunatükikestega küpsenud
räimerullid on kiirelt valmiv ja nii
kuumalt kui ka külmalt väga maitsev
roog. Ühtviisi hästi sobib see nii
koduseks õhtusöögiks kui külalistele
meelehea tegemiseks!
Kogus: neljale
Koostisosad
600 g Räimefilee
0.5 tl sool
2 tk hapukas õun
1.5 dl Majonees
1.5 dl Vahukoor
1 spl karripulber
2 spl riivleib
Valmistamine
Maitsesta fi leed soolaga ja keera rulli nii, et nahaga pool jääb sissepoole. Tõstakalarullid rasvainega määritud ahjuvormi.Puhasta õunad, lõika väikesteks tükkideks ja puista räimedele. Sega omavahelmajonees ja vahukoor ning maitsesta karripulbriga. Vala segu kaladele ja raputakõige peale riivleiba.Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Kommentaarid (0)