Kogus: ühele
Koostisosad
PÕHI
1 tk kas biskviitpõhi või
4 tk muna
2 dl suhkur
2 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
VAHELE IMMUTAMISEKS
500 g paksem hapukoor
2 dl kohv
1 väike purk (a 400g) aprikoosi- või virsikupoolikud
3 tk banaan
veidi želatiini
KAUNISTUSEKS
kakaopulbrit ja hakitud šokolaadi
Valmistamine
(Kui valmistad põhja ise, vahusta munad suhkruga, sõelu hulka küpsetuspulbri-jahusegu ning sega läbi. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud 24–26 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi ning küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.Lase vormis jahtuda.)Lõika tordipõhi pooleks ja niisuta alumine pool kohviga. Lõika aprikoosi- või virsikupoolikud ribadeks ning kata nendega immutatud tordipõhi. Sega kahvliga purustatud banaanid, väheses kuumas kohvis lahustatud želatiin ja hapukoor. Aseta hapukoorekreem lusikaga viljadele. Tõsta teine biskviidipool peale ning niisuta kohviga ka see. Määri ülejäänud hapukoorekreemiga. Sõelu koogile kaunistuseks kakaopulbrit ja puista pinnale hakitud šokolaadi. Kogustest saab 12 koogitükki
Kommentaarid (0)