Pastinaagi-sellerisupp praetud seentega
Kogus: neljale
Koostisosad
1.5 l köögiviljapuljong
2 tk Pastinaak
2 vart seller
2 tk hapukamad õunad
200 ml Vahukoor
1 tk sibul
2 sl või
SERVEERIMISEKS
200 g seened (sobivad ka šampinjonid)
1 tk sibul
või
tilli
sool, pipar
Valmistamine
Prae hakitud sibul, pastinaak ja sellerivarred võis. Lisa puljong ja tükeldatud õunad ning keeda, kuni pastinaak on peaaegu pehme. Lisa vahukoor ja keeda veel 5–10 minutit, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Lase kõik sauseguriga sodiks ja aseta pott pliidile sooja tagasi. Niikaua prae sibul ja seened võis pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.Serveeri kausitäis suppi praetud seente, maitserohelise ja paari tilga oliiviõliga.
Kommentaarid (0)