Toidukordade retseptid

Kohupiima-jogurtisaiakesed 

Toidutare, 27. aprill 2009, 10:11
Kohupiima-jogurtisaiakesed Parim maitse
Parim maitse 18. aprill 2009

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g külmutatud lehttainas
1 pakk Tere rosinakohupiim
1 tops Tere teraviljajogurt
3 tk muna
100 g Rosinad
Kaneel (jahvatatud)
suhkrur
jahu

Valmistamine
Sulata taigen ning rulli kergelt lahti. Sega kausis kokku kohupiim, jogurt, muna, suhkur, rosinad ning vajadusel lisa jahu. Määri mass taignale ning keera taigen koos massiga rulli. Aseta rull küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri munaga ning puista peale kaneeli ja suhkru segu. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 - 20 minutit või kuni saiakesed on küpsenud. Kui rull tuleb paksem vähenda kuumust pärast 15 minutit 165 kraadini ja küpseta veel 5 – 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee