Tai köök

Tom Yum 

Toidutare, 27. aprill 2009, 10:14
hapukas-vürtsikas sidrunheina-seafileesupp

Kogus: ühele

Koostisosad
8 dl vesi
3 vart sidruniputk
50 g ingver
3 tk laimilehed
5 sl Hoisin kaste
3 sl Kalakaste
300 g Seafilee
0.5 kauna Tšillipipar
1 tk viilutatud väiksem sibul
200 g Austerservik
2 tk Tomat
1 tk laim
3 vart Koriander
sool
400 g keedetud riis

Valmistamine
Lase vesi potis keema ja lisa hakitud sidruniputk, laimilehed, ingveriviilud, kalakaste ja Hoi Sin kaste. Keeda 3 minutit ja lisa seafileeribad, sibul ja ribadeks lõigatud austerservik. Keeda 7 minutit ja lisa tomat ning hakitud tšillipipar. Maitsesta laimimahlaga ja vajadusel lisa kalakastet (soolasuse jaoks) või peensoola. Serveeri supp koos keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee