Linnuliha retseptid

Kanafilee-juustusupp 

Rain Käärst, 2. märts 2010, 12:52
Kanafilee-juustusuppFoto: Parim maitse
Lihtsalt valmiv ja huvitava maitsega

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Kanafilee
1 tk Porgand
1 tk Õun
1 küüs Küüslauk
1 pakk Santa Maria Tex Mex juustu dipikastmesegu (Cheese dipmix)
1 l piim
1 sl jahu
Koriander
Petersell

Valmistamine
Lõika kanafileest peenikesed viilud. Lõika köögivili ja puuvili peenikesteks ribadeks. Kuumuta potis veidi õli, prae kergelt küüslauk ja kanafilee. Lisa juustu dipikastmesegu ja jahu. Passeeri ning lisa kõik köögiviljad. Vala peale piim ning lase keema tõusta. Võta pott tulelt, maitsesta soola ja pipraga ning lisa hakitud ürdid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee