Muskaatkõrvitsa püreesupp parmesani ja röstitud mandlitega
Kogus: neljale
Koostisosad
500 ml köögiviljapuljong
800 g muskaatkõrvits
1 tk sibul
300 ml Vahukoor
Muskaatpähkel (jahvatatud)
hakitud petersellilehed
Parmesan v. muu kõva juust
4 sl röstitud mandlid
Santa Maria apelsinipipar (orange pepper)
Santa Maria apelsinipipar (orange pepper) Santa Maria kivi- ja meresoola segu (rock & sea salt)
Santa Maria Tellicherry pipar
Valmistamine
Kuumuta köögiviljapuljong ning lisa juurde tükeldatud kõrvits ja sibul. Lisa juurde muskaatpähkel. Keeda madalal tulel kuni köögiviljad on pehmed ning püreesta köögikombainis või saumikseriga. Lisa nüüd juurde vahukoor ja maitsesta soola ning pipraga.Serveeri koos kuumal pannil röstitud mandlite ja apelsinipipraga ning riivi supile peale ka parmesan. Kaunista rohelise peterselliga.
Kommentaarid (0)