Kalatoitude retseptid

Räimed koduses marinaadis 

Toidutare, 24. aprill 2009, 13:23
Meie Annid 15. märts 2009

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g räimed
2 sl sool
nisujahu
muna
õli praadimiseks
MARINAAD
3 dl vesi
2 tk porgand
1 tk sibul
2 tera vürts
5 tera pipar
2 tera nelk
2 sl suhkur
2 sl äädikas

Valmistamine
Kui ostad räimerümbad siis jäta need mõneks tunniks soolduma. Terved värsked räimed roogi, eemalda pead ning jäta samuti soolduma. Paneeri räimed nisujahus ja seejärel lahtiklopitud munas. Prae õlis kuldpruuniks. Keeda marinaadi ca 20 minutit ja lõpuks lisa äädikas. Vala jahtunud segu praetud räimedele ja jäta ööpäevaks seisma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee