Kalatoitude retseptid

Tomati-kalahautis 

Toidutare, 2. september 2010, 22:01
Tomati-kalahautis Jaan Heinmaa
Lihtne ja tervislik hautis, milles võid värske kala vajadusel asendada ka külmutatuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g valge kala
1 tk Suvikõrvits
2 tk Kartul
1 tk Sibul
800 g Purustatud tomatid
2 sl Tomatipasta
2 sl hakitud tüümian
1 tl mesi
õli praadimiseks
värske hakitud petersell
sool

Valmistamine
Lõika suvikõrvits ja kooritud kartulid kuubikuteks, puhasta ja haki sibul. Kuumuta pannil pisut õli, lisa tükeldatud ained ning prae keskmisel tulel umbes 5 minutit ehk kuni kõik on pruunistunud. Lisa purustatud tomatid ja tomatipasta. Maitsesta soola ja hakitud tüümianiga. Lase mõni minuti keeda. Kõige lõpuks lisa tükeldatud kala ja mesi, sega ettevaatlikult läbi ning hauta vaiksel tulel 5 minutit. Serveerides puista üle peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee