Lihatoidu retseptid

Punane hakklihapada 

Toidutare, 23. aprill 2009, 08:01
See pajaroog ei vaja kõrvale muud kui leiba või saia. Kes on harjunud liha kartuliga sööma, võib seda muidugi keeta ka selle toidu juurde.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g seguhakkliha
1 tk sibul
4 küünt Küüslauk
1 tk Suvikõrvits
1 tk Punane paprika
3 sl õli praadimiseks
400 g Purustatud tomatid
2 tl Provance'i ürdisegu
sool, must pipar

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk. Tükelda suvikõrvits ja puhastatud paprika. Kuumuta õli pannil ja prae küüslauk ja sibul kuldseks. Lisa hakkliha ja küpseta läbi. Edasi lisa purustatud tomatid, paprika ja suvikõrvits. Maitsesta soola, pipra ja ürdiseguga. Lase podiseda 10 minutit ehk kuni kõik ained on pehmed ja maitsed segunenud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee