Lihatoidu retseptid

Sõstramaitseline hakklihakaste 

Raili Mikk, 30. september 2009, 06:59
Sõstramaitseline hakklihakasteFoto: Jaan Heinmaa
Mõne väikese lisandiga ehk ingveri, sinepi ja sõstra abil saab tavaline hakklihakaste mõnusa pikantse maitsenüansi

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g seguhakkliha
100 g Austerservik või šampinjonid
1 tk suur punane sibul
2 küünt Küüslauk
2 dl vesi
0.5 tk köögiviljapuljongikuubik
3 sl mustsõstramoos (soovitavalt toormoos)
1 tl hakitud ingver
1 tl sinep
1 dl Rõõsk koor 10%
õli praadimiseks
sool, must pipar

Valmistamine
Koori ja haki sibul ja küüslauk. Aja pannil õli tuliseks ning prae selles kergelt sibulat ja küüslauku. Lisa hakkliha ja seened ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta 5 minutit. Lisa ka vesi, pudendatud puljongikuubik, mustsõstramoos, ingver ja sinep, kuumuta keemiseni. Kalla juurde koor ja hauta veel mõni minut.Serveeri keedetud või praetud kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee