Taimetoidu retseptid

Küpsekartulid murulauguse hapukoorega 

Nigella Lawson, 23. aprill 2009, 07:28

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Suured kartulid
3 dl Hapukoor
0.5 tl teraline sinep
1 tl keedusool
Valge pipar
75 ml Murulauk

Valmistamine
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Torka kartulid metallist praevarraste otsa, et need kiiremini läbi küpseksid, aseta ahjurestile ahju keskele ja küpseta 1 tund ja 15 minutit. Kui kartulid küpsevad, tõsta kaussi hapukoor, teraline sinep, sool, valge pipar ja hakitud murulauk. Pane kõrvale teelusikatäis murulauku. Sega kõik ained kokku ja raputa peale kõrvalepandud murulauk. Kui sa ei hakka kastet kohe sööma, kata kauss kilega ja pane külmkappi. Kui kartulid on pealt krõbedad ja seest pehmed, võta need ahjust välja, eemalda praevardad kartulite seest ning lõika kartulite ülaosasse ristikesed ja pigista kartulid õrnalt lahti, pane kaussi. Serveeri murulauguse hapukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee