Hakk-kotletid praekartuliga
Kogus: kuuele
Koostisosad
500 g Hakkliha
1 tk väike sibul
2 küünt Küüslauk
2 viilu sai
1 dl vesi
1 tk Muna
0.5 dl Hapukoor
sool, pipar
1 tl Kartulimaitseaine
Valmistamine
Pane saiaviilud kaussi vee sisse ja lase paisuda 5–10 minutit. Samal ajal haki sibul ja küüslauk. Sega hakkliha muna, sibula, küüslaugu, kuivemaks pigistatud saiaviilude ja hapukoorega. Maitsesta soola, pipra ja kartulimaitseainega. Vormi hakktainast kotletid ning prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Samal ajal prae teisel pannil keedetud või toored kartulid, kuidas just endale meeldib.Roa lisandiks sobib hästi värske kapsasalat ja/või majoneesi-hapukoorekaste rohke rohelise sibula ja tilliga.
Kommentaarid (0)