Hawaii LuauFoto: Jaan Heinmaa
Lihatoidu retseptid
30. juuli 2009, 09:23

Hawaii Luau

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Sealiha (kondita)
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
1 tk Porgand
2 tk Paprika
4 tk Roheline sibul
250 ml ananassikonserv omas mahlas
1 dl ananassikonservi vedelik
2 cm Ingver
1 tl või ingver (kuivatatud)
1 sl Maisitärklis
3 sl Sojakaste

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks, paprikad ribadeks ja porgand õhukesteks seibideks. Tükelda roheline sibul ja ingver. Sega väikeses kausis ananassimahl, maisitärklis, ingver ja sojakaste. Pane kuumale wok-pannile õli ja pruunista lihatükid. Lisa porgandid ja purustatud küüslauk, hetke pärast paprikaribad ja ananassitükid. Kuumuta ning sega hulka roheline sibul. Keera kuumus väiksemaks, kalla pannile ananassimahla-tärklise-sojakastme segu. Sega hästi läbi ja kuumuta 1 minut. Serveeri kuumalt riisiga.