Väikesed mõnusad hakklihapannkoogid
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
VALMISTUSAEG: 15 MINUTIT +10 MINUTIT KÜPSETAMISEKS
Koostisosad
TAINAS
2 tk Marineeritud kurk
2 tk Muna
3 dl vesi
2 dl pannkoogijahu (Vilma)
300 g Hakkliha
150 g Riivjuust
sool, must pipar
PRAADIMISEKS
õli
KASTE
1 dl majonees
1 dl hapukoor
2 tk marineeritud kurk
1 tk keedetud muna
värskelt hakitud till
sool
Valmistamine
1. Lõika kurgid väikesteks kuubikuteks.2. Löö munad kaussi. Lisa vesi ja klopi munad vispliga lahti. Seejärel sega hulka pannkoogijahu.3. Sega tainasse ka hakkliha, tükeldatud kurgid ja riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga.4. Küpseta pannil õlis väikesed lusikapannkoogid.5. Kastme valmistamiseks tükelda kurgid ja haki muna, sega kokku ülejäänud kastmeainetega. Paku pannkooke koos kastme ja tomatisalatiga.
Kommentaarid (0)