Lihatoidu retseptid

Lihapallisalat 

Raili Mikk, 23. aprill 2009, 08:00
Lihapallisalat Jaan Heinmaa
Lihapallidest saab toitva salati, millele võid lisada (hapu)kurki, tomatit ja õuna. Kalorivaesema versiooni saamiseks võid makaronid välja jätta.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min
40 minutit

Koostisosad
500 g Seguhakkliha
1 tk Muna
3 viilu Sepik
1 dl Piim
1 sl Sojakaste
Sibulapulber
sool, must pipar
KASTE
1 dl Majonees (lahja)
1 tl Worcestershire'i kaste
1 tl sool
1 tl Magus tšillikaste
SALAT
200 g meelepärane pasta
200 g Paprika (erivärviline)

Valmistamine
Keeda pasta vastavalt õpetusele. Lihapallide tarvis sega kõigepealt piim ja sepik, siis ülejäänud ained. Valmista väikesed lihapallid, prae pannil ja jahuta.Sega omavahel kastmeained. Haki paprikad, sega kõik ained kokku ja kalla üle kastmega. Kaunista hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee