Lihatoidu retseptid

Karlssoni lihapallid 

Raili Mikk, 13. november 2009, 13:08
Karlssoni lihapallidFoto: Jaan Heinmaa
Kui kuulsad lihapallid valmis ja maitstud, mõistate hetkega, miks need Väikevenna ja Karlssoni abiga preili Soku laualt kui imeväel kadusid. Klassifitseerub kahtlemata väga lastesõbralikuks toiduks.

Kogus: neljale

Koostisosad
250 g kodune hakkliha
2.5 dl Rõõsk koor 10%
2.5 dl Riivsai
3 tk Muna
1 tl Sool
1 dl Tomatikaste
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Hakklihamaitseaine
värske või kuivatatud petersell

Valmistamine
Sega koor riivsaiaga. Lisa kõik ülejäänud komponendid ja maitsesta. Lase umbes tund külmkapis seista. Vormi märgade kätega lihapallid ja prae keskmisel kuumusel.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee