Kogus: neljale
Koostisosad
400 g veisehakkliha
2 sl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
tükike värsket ingverit
400 g Purustatud tomatid
1 konserv (227g) purustatud ananass
2 sl Palsamiäädikas
0.5 dl Sojakaste
1 sl Suhkrusiirup
0.5 tl Cayenne'i pipar
2 tl Garam masala
300 g nuudlid
5 dl keev vesi
Petersellilehed
sool, pipar
Valmistamine
Pruunista hakkliha wok-pannil oliiviõlis. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja ingver. Kuumuta veel mõni minut ning vala hulka tomati- ja ananassikonserv, palsamiäädikas, soja, siirup ja muud maitseained. Sega hulka nuudlid ja keev vesi ning hauta umbes 10 minutit, kuni nuudlid on pehmed. Vajadusel lisa veel vett. Sega hulka hakitud petersellilehed ja maitsesta soovi korral veel soola-pipraga.
Kommentaarid (0)