Küpsetised

Mandlilehikud 

Rain Käärst, 21. aprill 2009, 08:28
Mandlilehikud Priit Palomets
Kui sõbrad külla tulevad, on mõnus juttu puhuda ja mandlilehikuid krõbistada.

Kogus: neljale

Koostisosad
0.5 dl jahu
1 dl Tuhksuhkur
120 g martsipanimass
1 sl Piim
2 tk Munavalge (kergelt vahustatud)

Valmistamine
Tee taigen valmis eelmisel päeval. Selleks aseta jahu, suhkur ja martsipanimass köö-gikombaini ning sega ühtlaseks. Jäta masin tööle, lisa tasakesi piim ja seejärel muna-valge; sega, kuni saad ühtlase taigna. Võta köögikombainist ja lase külmkapis üks öö seista.Rulli taigen lahti ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Küpseta ahjus 190° juures, kuni taigen on pealt õrnalt kuldpruun. Võta ahjust välja ja tõsta koos küpsetuspaberiga pannilt ära. Lõika noaga soovitud kujuga tükid, keera krässu ja lase enne serveerimist jahtuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee