Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
VALMISTUSAEG: 20 MINUTIT + 1 TUND AHJUS
Koostisosad
TAINAS
500 g keedetud kartulid
5 sl Kartulijahu
2 sl sulatatud või
1 tk muna
1 tl sool
hakitud petersellilehed
TÄIDIS
250 g hakkliha
1 tk Muna
1 tl sool
0.3 tl Must pipar
1 tl Majoraan või pune
hakitud petersellilehed
PEALERAPUTAMISEKS
50 g Riivjuust
2 sl Riivsai
1 sl hapukoor
Valmistamine
Koori ja riivi jahtunud kartulid. Lisa kartulimassile ülejäänud tainaained ning sega korralikult läbi. Rulli tainas küpsetuspaberil või fooliumil õhukeseks plaadiks. Puista peale riivsaia. Täidiseks sega hakkliha, muna, sool, pipar, majoraan (või pune) ja petersell. Jaota täidis ühtlaselt tainale, jättes ääred 2–3 cm ulatuses vabaks. Keera küpsetuspaberi abiga ettevaatlikult rulli ning tõsta koos sellesama paberiga ahjuplaadile. Küpseta 200° juures 45 minutit. Määri rull pealt hapukoorega ja puista üle riivitud juustuga. Küpseta veel 10–15 minutit, serveeri kuumalt.
Kommentaarid (0)