Roquamole ehk juustune dipikaste avokaadoga
Kogus: neljale
Koostisosad
125 g murendatud Roqueforti või St. Aguri juust
60 ml Hapukoor
2 tk Küps avokaado
30 g viilutatud marineeritud rohelisi jalapeño-pipraid
2 vart hakitud roheline sibul
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
maisitortiljakrõpsud
Valmistamine
Kõrvale ei pea tingimata tortiljakrõpse pakkuma, kuigi need muudavad kogu komplekti väga kutsuvaks. Mulle endale meeldib suur köögiviljavaagen täis rediseid, porgandikange, suhkruherneid – mida aga hing ihaldab. See dipp sobib nii joogi kõrvale, lõunaampsuks kui aplaks õhtusöögiks ühele. Hommikusöök on ainus söögikord, kus ma pole seda veel kasutanud, aga see on vaid aja küsimus...
Sega kausis kokku murendatud sinihallitusjuust ja hapukoor. Purusta avokaadode viljaliha kahvli abil ja lisa segule. Haki jämedalt jalapeño-viilud ja sega koos peeneks hakitud talisibulaga pasta sisse. Tõsta pasta taldriku või vaagna keskele, raputa peale paprikapulber ja täida taldrik/vaagen tortiljakrõpsudega. Lase hea maitsta.
Kommentaarid (0)