Quesadilla’dFoto: Nigella Express
Mehhiko köök
15. aprill 2009, 12:44

Quesadilla’d

Olen üldiselt wrap’iga sõbraks saanud ja selles retseptis siin näeme tortiljat oma parimal kujul. Valmistan juustu ja singiga quesadilla’sid, mis sobivad väga hästi laimimarinaadis kala kõrvale, aga ka omaette õhtusöögiks. Need on lihtsalt nii head ja lihtsad.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Pehme nisutortilja
30 g toorsingiviilud
3 õhukest ratast marineeritud roheline jalapeño pipar
60 ml Riivjuust
1 tk Hakitud roheline sibul
Paar värsket koriandrilehte
1 tl Oliiviõli (mitte külmpressitud)

Valmistamine
Kogused on retseptis antud ühe ümmarguse pehme nisutortilja kohta, ühest quesadilla’st saab kolm kolmnurka ja küll sa juba ise tead, kui palju neid võiks süüa...
Eelkuumuta grillpann keskmisel-kõrgel kuumusel. Aseta tortiljaleht enda ette ja kata singiga.
Kata pool tortiljast marineeritud jalapeño-pipra, riivjuustu ja hakitud talisibulaga. Raputa peale koriandrilehed. Voldi tortilja ettevaatlikult poolkuukujuliseks taskuks. Tõsta tortilja ettevaatlikult üles ja pintselda mõlemat poolt õliga, aseta siis kuumale pannile ja grilli mõlemalt poolt minuti jagu. Tõsta tortilja laia õhukese labida abil alusele või taldrikule ja lõika kolmeks kolmnurgaks. Täidist võid alati maitse järgi kohandada.