Lihatoidu retseptid

Vorstikaste marineeritud peediga 

Toidutare, 15. aprill 2009, 18:29
Vorstikaste marineeritud peedigaFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g pehme keeduvorst
2 tk keedupeet
2 sl õuna- või valge veiniäädikas 5%
1 tk sibul
4 sl õli
1 tl Sidrunipipar
sool
200 g hapukoor 20%

Valmistamine
Sega riivitud peet äädikaga ja jäta maitsestuma. Lõiks sibul peeneks ning kuumuta õli ja vee segus madalal kuumusel 5–7 minuti jooksul läbipaistvaks. Tõsta pliidikuumust, lisa riivitud peet ja kuumuta segades mõned minutid. Lisa segades hapukoor ja lase keema tõusta. Lisa ribadeks lõigatud vorst, maitsesta soovikohaselt ja hauta mõned minutid madalal kuumusel.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee