Itaalias Liguuria piirkonnas armastatakse spinatit süüa just sellisel
moel – toorsuitsusingi, rosinate ja seedermänni seemnetega.
Vähese rasvaga prosciutto sink on üsna tervislik valik, kuid võid
kasutada ka toorsuitsu kalkuni rinnafileed. Kui kasutad beebispinatit,
lisa lehed alles toiduvalmistamise lõppjärgus.
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Spinat
30 g Või
1 küüs Küüslauk
4 viilu toorsuitsusink
3 sl Rosinad
1 sl Hakitud tüümian
sool, must pipar
3 sl Röstitud seedermänni seemned
Valmistamine
Pese spinat ja kurna. Suured spinatilehed haki väiksemaks. Sulata pannil või. Lisa hakitud küüslauk ja toorsuitsusink ning kuumuta veidi. Lisa spinat, rosinad ja tüümian ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga ning puista üle seedermänni seemnetega.
Kommentaarid (0)