Salati retseptid

Spinat rosinatega 

Angeelika Kang, 15. aprill 2009, 18:28
Spinat rosinatega Jaan Heinmaa
Itaalias Liguuria piirkonnas armastatakse spinatit süüa just sellisel moel – toorsuitsusingi, rosinate ja seedermänni seemnetega. Vähese rasvaga prosciutto sink on üsna tervislik valik, kuid võid kasutada ka toorsuitsu kalkuni rinnafileed. Kui kasutad beebispinatit, lisa lehed alles toiduvalmistamise lõppjärgus.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Spinat
30 g Või
1 küüs Küüslauk
4 viilu toorsuitsusink
3 sl Rosinad
1 sl Hakitud tüümian
sool, must pipar
3 sl Röstitud seedermänni seemned

Valmistamine
Pese spinat ja kurna. Suured spinatilehed haki väiksemaks. Sulata pannil või. Lisa hakitud küüslauk ja toorsuitsusink ning kuumuta veidi. Lisa spinat, rosinad ja tüümian ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga ning puista üle seedermänni seemnetega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee