Kalatoitude retseptid

Soe räimesalat 

Monika Kelle, 15. aprill 2009, 18:26
Soe räimesalat Sandra Urvak
Tüümian teeb kodumaisest räimest hõrgu lisandi soojale salatile.

Kogus: neljale

Koostisosad
15 tk Räimefilee
2 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
1 tl Värske tüümian
0.5 tl Sool
300 g pariisi kartulid (keedetud)
0.5 tk Punane sibul
150 g Kirsstomatid
1 pea Jääsalat
KASTE
3 sl Oliiviõli
1 sl Sidrunimahl
0.25 tl Sidrunipipar
0.5 tl Sool
Punt tilli

Valmistamine
Lao räimefileed plaadile. Sega õli purustatud küüslaugu, soola ja tüümianiga. Pintselda kala seguga ja pista 12 minutiks 200 °C ahju küpsema.Pane kaussi kartulid, poolitatud kirsstomatid, sibularõngad ning hakitud salat. Vala üle kastmega ja tõsta kõige peale soojad räimefileed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee