Linnuliha retseptid

Kohupiimaga täidetud kanakoivad 

Rain Käärst, 14. aprill 2009, 10:15
Kohupiimaga täidetud kanakoivadFoto: Parim maitse
Parim maitse 11.04.2009

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanakoib
200 g Teraline kohupiim (Tere)
1 pakk Santa Maria Guacamole maitseainesegu (Guacamole mix)
1 tk Avokaado
Santa Maria Smokey BBQ kastet
Santa Maria kivisoola (Rock Salt)
Santa Maria Triple pepper
SERVEERIMISEKS
küüslaugu- ja tillimajonees (Salvest)

Valmistamine
Kanakoib puhasta kontidest nii, et ei vigastaks liha. Sega kausis kokku kohupiim ja Santa Maria Guacamole maitseainesegu ning lisa juurde hakitud avokaado. Maitsesta liha seest Smokey BBQ-ga (suitsumaitselise bbq kastmega). Lisa supilusikatäis kohupiima massi ja mähi tihkelt koivaliha kokku. Kindlusta hambatikkudega. Maitsesta kanakoivad ka pealt maitseainetega ning küpseta ahjus 185 kraadi juures 40 minutit. Serveeri koos riisi ja ananassisalsaga (Pineapple salsa).