Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalikate ja porgandigaFoto: Parim maitse
Toidutare 14. aprill 2009 10:37
Parim maitse 11.04.09

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanakoib
600 g Kaalikas
600 g Porgand
Santa Maria mango ja karri maitseainesegu (Mango curry)
Santa Maria Texmex küüslaugusalsat (Garlic salsa)
5 lehte Loorber
1 küüs Küüslauk
2 tk Punane sibul
Santa Maria kivisool (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipar

Valmistamine
Puhasta kanakoib, määri küüslaugusalsaga ning maitsesta mango ja karri maitseainega. Köögiviljad tükelda ning aseta ahjuplaadile. Kooritud küüslauguküüned lõika pooleks, kuumuta kergelt õlis ning vala köögiviljadele. Lisa natuke vett, maitsesta kivisoola, Tellicherry pipra ja loorberiga. Aseta ka kanakoivad ahjuplaadile ning küpseta 200-220 kraadi juures 20-40 minutit.