Linnuliha retseptid

Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalikate ja porgandiga 

Toidutare, 14. aprill 2009, 10:37
Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalikate ja porgandiga Parim maitse
Parim maitse 11.04.09

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanakoib
600 g Kaalikas
600 g Porgand
Santa Maria mango ja karri maitseainesegu (Mango curry)
Santa Maria Texmex küüslaugusalsat (Garlic salsa)
5 lehte Loorber
1 küüs Küüslauk
2 tk Punane sibul
Santa Maria kivisool (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipar

Valmistamine
Puhasta kanakoib, määri küüslaugusalsaga ning maitsesta mango ja karri maitseainega. Köögiviljad tükelda ning aseta ahjuplaadile. Kooritud küüslauguküüned lõika pooleks, kuumuta kergelt õlis ning vala köögiviljadele. Lisa natuke vett, maitsesta kivisoola, Tellicherry pipra ja loorberiga. Aseta ka kanakoivad ahjuplaadile ning küpseta 200-220 kraadi juures 20-40 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee