Toidukordade retseptid

Ahjufrittata 

Pille Enden, 8. aprill 2009, 17:35
AhjufrittataFoto: Jaan Heinmaa
Ahjus küpsenud köögivilja-munaroog, millesse soovi korral võid lisada peekonit, suitsusinki, -vorsti või muud lihapoolist.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Ettevalmistuseks 30 min + ahjus 25-30 min

Koostisosad
1 sl Oliiviõli
1 -2 tk Sibul
2 tk Suvikõrvits (väiksemad)
150 g Seened
1.5 dl Piim
2 sl Maisijahu
6 tk Muna
1.5 dl Rõõsk koor
Sool
Must pipar
Pune
50 g Riivjuust
150 g Kirsstomatid

Valmistamine
12-16 tkKuumuta hakitud sibulaid ja suvikõrvitsa kuubikuid õlisel pannil 7-8 minutit, kuni on pehmed. Lisa tükeldatud seened ja kuumuta veel 2-3 minutit. Sega natuke piima maisijahuga hästi läbi. Lisa ülejäänud piim, munad ja rõõsk koor. Maitsesta soola, pipra ja hakitud punega. Klopi vahule. Sega hulka riivitud juust. Kata 20 x 30 cm ahjuvorm küpsetuspaberiga ja vala sinna muna-piimasegu. Raputa peale suvikõrvits, sibul ja seened. Lõika tomatid neljaks ja jaota ühtlaselt vormi. Küpseta 220-kraadises ahjus 25-30 minutit.Kalorsus 104 kcal/tk

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee