Salati retseptid

Teistmoodi kartulisalat 

Angelica Udeküll, 10. juuli 2008, 07:11
Teistmoodi kartulisalat Daisy Lappard
Teistmoodi kartulisalat

Kogus: kahele

Koostisosad
3 tk keedetud kartul
1 tk Muna
50 g Marineeritud minikurk
2 sl Hapuoblikakonserv
1 sl Põld-võõrkapsas ehk rukola
Murulauk
0.5 tk sidruni koor
100 g Hapukoor

Valmistamine
Keeda kartul pehmeks, lase maha jahtuda ja lõika parajalt suured tükid.Keeda muna kõvaks, koori ja haki kahvliga peeneks.Haki kurk väiksemateks viiludeks.Loputa rukola ja rebi sõrmedega väiksemaks.Haki murulauk ja sega see hapukoore hulka. Kastme hulka riivi ka sidrunikoort ja maitsesta soola-pipraga.Pane kõik hakitud komponendid ja hapuoblikas kaussi ning vala kaste peale. Sega ettevaatlikult, et salat liiga pudruseks ei muutuks. # Salati sisse sobib lisada ka tükeldatud heeringat.# Hapuoblikakonservi asemel võid lisada ka tavalist värsket hapuoblikat. Väikeses koguses sobib seda lisada toorelt, kui kasutad suuremal hulgal, peaks hapuoblika kuumast veest läbi laskma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee