Kalatoitude retseptid

Lõhetartar 

Angelica Udeküll, 10. juuli 2008, 07:12

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g lõhefilee
20 g Kapparid
1 tk Punane sibul
1 tl Sinep
40 g kokteilikurk
0.5 tk laimi mahl
1 sl Oliiviõli
4 viilu sai

Valmistamine
Haki lõhefilee väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja kokteilkurk väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel kõik retseptis toodud komponendid, pigista juurde poole laimi mahl ja sega mass korralikult segamini. Lase vähemalt pool tundi marineeruda. Pruunista ahjus sai ja aseta sellele lõhetartar.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee