Kiudainerikkad toidud

Tomatitartar 

Angelica Udeküll, 31. juuli 2008, 08:01
Väikesed võileivad tomati ja lõhega Daisy Lappard

Kogus: ühele

Koostisosad
110 g Tomat
1 sl Basiilik (värske, hakitud)
1 sl seedermänniseemned
0.5 sl Oliiviõli
Sool
Must pipar
4 tk saiaviilud

Valmistamine
Haki tomatid väikesteks kuubikuteks. Haki värske basiilik peeneks. Sega tomatikuubikud ja basiilik oliiviõliga. Maitsesta segu soola ja pipraga. Pruunista ahjus sai ja aseta sellele tomatitartar. Pruunista pannil seedermänniseemned ja puista igale võileivale paar seemet.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee