Lambaliha retseptid

BBQ lambakints küüslaugu ja rosmariiniga 

Toidutare, 13. juuli 2012, 05:59
BBQ lambakints küüslaugu ja rosmariiniga Jaan Heinmaa
Küpseb küll pool pävea, aga lambaliha sõpradele on see roog tõeline maiuspala.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 tk lamba või talle tagaosa ehk kints
6 oksa Rosmariin
5 küünt Küüslauk (pikkimiseks)
5 sl Või (soolane)
4 pead Küüslauk
LISANDIKS
1 tl Mesi
Must pipar
Sool

Valmistamine
1. Puhasta lambakints suuremast rasvast. 2. Tee sellesse peene teraga noaga pikad sisselõiked ja aseta neisse poolitatud küüslauguküüned. Määri soola ja pipraga. 3. Seo rosmariinioksad lihanööriga ümber lambakintsu. 4. Pintselda sulavõiga. 5. Küpseta BBQ-ahjus 5 tundi, aeg-ajalt võiga pintseldades. 6. Poolita küüslaugupead, määri kergelt meega ja küpseta grillil. 7. Serveeri lambakints värskete aedviljade ja grillitud küüslaugupeadega. 8. Kastmeks sobib jogurtist, värskest tillist ja tšillist segatud raita kaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee