Linnuliha retseptid

Sidrunheina-kanakarri 

Toidutare, 13. juuli 2008, 10:08
Sidrunheina-kanakarri ajakiri Naised
Tervislik ja põnev kanaroog

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Kanafilee
1 tl Punane karripasta
1 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
2 sl Kalakaste
2 vart Sidrunhein
3 tk laimilehed
1 sl muscovado suhkur
200 ml Kanapuljong

Valmistamine
Lõika kanafilee kuubikuteks ja sega punase karri pastaga. Kuumuta pannil õli, prae peeneks hakitud küüslauku paari minuti jooksul ning lisa kanakuubikud. Maitsesta kalakastme, sidrunheina, laimilehtede ja suhkruga. Lisa klaasike kuuma kalapuljongit. Hauta umbes 15 minutit. Serveeri keedetud riisinuudlite ja hakitud koriandrilehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee