Sidrunheina-kanakarriFoto: ajakiri Naised
13. juuli 2008, 10:08
Sidrunheina-kanakarri
Tervislik ja põnev kanaroog
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g Kanafilee
1 tl Punane karripasta
1 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
2 sl Kalakaste
2 vart Sidrunhein
3 tk laimilehed
1 sl muscovado suhkur
200 ml Kanapuljong
Valmistamine
Lõika kanafilee kuubikuteks ja sega punase karri pastaga. Kuumuta pannil õli, prae peeneks hakitud küüslauku paari minuti jooksul ning lisa kanakuubikud. Maitsesta kalakastme, sidrunheina, laimilehtede ja suhkruga. Lisa klaasike kuuma kalapuljongit. Hauta umbes 15 minutit. Serveeri keedetud riisinuudlite ja hakitud koriandrilehtedega.
Kommentaarid (0)