Veiseliha retseptid

Rukkileivaga täidetud veiseliharullid 

Harri Ilves, 3. august 2008, 18:53
Rukkileivaga täidetud veiseliharullid Jaan Heinmaa
Üks ununenud, kuid väga maitsev pärimusroog

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g Pehme veiseliha
4 tk kilufilee
2 sl Hakitud petersell
2 sl Hakitud sibul
1 tk Porgand
2 viilu rukkileib
200 g toorsuitsupeekon
2 sl Või
Vesi
KASTE
veiselihapuljong
praeleem
Hapukoor
Sool
Must pipar
kastmepaksendaja

Valmistamine
Haki kilufileed ja peekon. Lõika porgand kangideks. Pruunista kõik pannil koos hakitud peterselli ja sibulaga.Lõike liha viiludeks ja vasarda õhukeseks.Aseta igale viilule piklik rukkileivakang.Kata lihaviilud pannil pruunistatud seguga.Keera viilud rulli, kinnita tikuga ja pruunista igast küljest.Pane pruunistatud rullid ühekordse kihina ahjuvormi ja vala peale nii palju vett, et rullid oleksid poolenisti vees. Hauta 150-kraadises ahjus, kuni rullid muutuvad muredaks.Kastme tegemiseks kurnan hautamisleem läbi sõela ning lisa puljongit, hapukoort ja kastmepaksendajat. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee