Taimetoidu retseptid

Kabatšoki-kukeseenepada 

Pille Enden, 27. juuli 2008, 21:17
Kabatšoki-kukeseenepada Jaan Heinmaa
Kukeseened annavad sellele roale erilise maitse. Kasutada võib ka kultuurseeni, kuid siis peaks lisama ohtramalt maitseaineid ja ürte. Kabatšoki võid asendada ka suvikõrvitsaga

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Kukeseen
2 tk Sibul
3 sl Õli
2 tk kabatšokk
4 tk Tomat
1 dl Hapukoor
1 tl Sool
Must pipar
Harilik pune
Petersellilehed

Valmistamine
Puhasta seened ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks.Kuumuta pannil õli, pruunista selles sibulad ja seened ning vala kastrulisse.Lõika kabatšokid ratasteks, jämedamad poolita ja lõika poolratasteks. Kuumuta pannil 1 sl õlis läbi ja vala potti. Viiluta ka tomatid ja lisa potti koos hapukoorega.Maitsesta soola, pipra ja punega. Hauta nõrgal kuumusel 20–30 minutit. Kaunista hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee