Salati retseptid

Vutimunasalat peekoni ja peediga 

Toidutare, 12. august 2008, 14:29
Vutimunasalat peekoni ja peedigaFoto: Jaan Heinmaa
Maitseb kõige paremini vahetult pärast valmimist.

Kogus: neljale

Koostisosad
120 g Peekon
12 tk vutimunad
4 tk Peet (keedetud)
1 pott Lehtsalat
0.5 pead Jääsalat
KASTE
1 sl Valge veini äädikas
0.5 dl Oliiviõli
1 sl Sinep
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar

Valmistamine
Lõika peekon laiemateks ribadeks, pruunista pannil 2-3 minutit ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Vutimunad pane potti külma vette, lase keema ja keeda madalal kuumusel 4 minutit. Jahuta ja koori. Rebi salatid ribadeks ja tõsta vaagnale. Lõika kooritud peedid sektoriteks, poolita munad ning tõsta salatile. Kõige peale pane peekoniribad.Sega kastmeained ja nirista salatile.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee