Hommikusöögi retseptid

Pitsabatoonid 

Toidutare, 7. juuli 2008, 08:39
Maitsvad ja toitvad kuumad saiad. Tomatikastme võib teha juba eelmisel õhtul, siis läheb hommikul söögitegu kiiresti. Võib kasutada ka poekastet

Kogus: neljale
Valmistusaeg:
20 minutit + 15 minutit kastme valmistamiseks

Koostisosad
1 tk batoonsai (terve, mitte viilutatud
2 dl Tomatikaste
150 g Riivjuust
1 tk Punane sibul
200 g Tomat
100 g Mozzarella
Basiilik (värske) kaunistamiseks
Õli pintseldamiseks
KASTE
1 purk (400g) Purustatud tomatid
1 sl Õli
2 küünt Küüslauk
2 sl Basiilik (värske, hakitud)
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Lõika sai horisontaalselt pooleks. Pintselda lõikepinnad õliga ning määri tomatikastmega, riputa üle riivitud juustuga. Lao peale sibularõngad, tomativiilud (soovi korral maitsesta vähese soola-pipraga) ja mozzarellaviilud. Tõsta saiad ahjuplaadile ning küpseta 220'C juures 10-15 minutit, kuni need on kergelt pruunikad ja juust on sulanud. Kaunista värske basiilikuga. Enne serveerimist lõika tükkideks.KASTE:Kuumuta pannil õli, lisa nõrutatud tomatikonserv ning kuumuta 10 minutit. Maitsesta purustatud küüslaugu, hakitud basiiliku ja soola-pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee