Ploomitäidisega kanarullFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
4. juuli 2008, 09:04

Ploomitäidisega kanarull

Kanarulli täidiseks võid kasutada ka aprikoose, kirsse, viinamarju, rosinaid jm.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Broileri kintsuliha
100 g Mustad ploomid (kivideta)
MAITSESEGU
0.5 tl Tšillipulber
1 tl Must pipar
1 sl Kuivatatud koriander
0.5 tl Sinepiseemned
2 sl Mesi
Sool

Valmistamine
Puhasta broileri kintsuliha liigsest rasvast ja vasarda tükke kergelt.Jaga mustad ploomid lihaviiludele, keera viilud rulli ja kinnita kokteiltikkudega.Sega maitsesegu ja maitsesta liharullid. Marineeri 3–12 tundi.Kuna marinaad sisaldab mett, siis grilli kaudsel kuumusel umbes 10 minutit.