Linnuliha retseptid

Ploomitäidisega kanarull 

Harri Ilves, 4. juuli 2008, 09:04
Ploomitäidisega kanarull Jaan Heinmaa
Kanarulli täidiseks võid kasutada ka aprikoose, kirsse, viinamarju, rosinaid jm.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Broileri kintsuliha
100 g Mustad ploomid (kivideta)
MAITSESEGU
0.5 tl Tšillipulber
1 tl Must pipar
1 sl Kuivatatud koriander
0.5 tl Sinepiseemned
2 sl Mesi
Sool

Valmistamine
Puhasta broileri kintsuliha liigsest rasvast ja vasarda tükke kergelt.Jaga mustad ploomid lihaviiludele, keera viilud rulli ja kinnita kokteiltikkudega.Sega maitsesegu ja maitsesta liharullid. Marineeri 3–12 tundi.Kuna marinaad sisaldab mett, siis grilli kaudsel kuumusel umbes 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee