Kiudainerikkad toidud

Maasika-mandlikeedis konjakiga 

Toidutare, 2. juuli 2008, 09:49
MaasikakeedisFoto: PantherMedia/Scanpix
Maasika-mandlikeedis on tõeliselt luksuslik maiuspala, mida on tore ka sõpradele kinkida.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Aedmaasikad
500 g Hoidisesuhkur
50 g Hakitud mandlid
3 sl Konjak või brändi
veidi vett

Valmistamine
Vala potti veidi vett, lisa maasikad ja kuumuta keemiseni. Pane juurde moosisuhkur ning keeda 10 minutit. Lisa ka mandlid, keeda 5 minutit. Seejärel eemalda pott tulelt ning sega hulka brändi. Lase keedisel 30 minutit jahtuda, tõsta steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee