Kiudainerikkad toidud

Maasika-siidritarretis 

Toidutare, 4. juuli 2008, 13:20
Maasika-siidritarretisFoto: Jaan Heinmaa
Kergelt valmiv hõrgutis soojaks suvepäevaks. Vastavalt sellele, kas pakud seda ainult täiskasvanutele või ka lastele, vali alkoholiga või alkoholita siider.

Kogus: kuuele

Koostisosad
0.5 l Aedmaasikad
1.5 dl Suhkur
6 dl Siider (õuna- või pirni-)
3 sl Želatiinipulber
1 tk terve sidruni mahl

Valmistamine
Kui kasutad külmutatud maasikaid, tõsta need magustoidupokaalide põhja tervelt. Värsked maasikad viiluta eelnevalt. Pane želatiin 1 dl siidrisse paisuma. Kuumuta ülejäänud siider ja sidrunimahl suhkruga ning sega, kuni vedelik muutub läbipaistvaks. Sulata želatiin ja sega siidri hulka. Vala veidi jahtunud vedelik marjade peale, lase veel jahtuda ja pane külmkappi tarduma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee