Kiudainerikkad toidud

Kohupiimamaius maasikatega 

Toidutare, 2. juuli 2008, 21:53
Kohupiimamaius maasikatega Jaan Heinmaa
Kerge suvine magustoit, mida võib serveerida kohe pärast valmistamist või paari tunni pärast külmkapikülmana.

Kogus: neljale

Koostisosad
250 g kohupiimapasta
250 g Aedmaasikad
3 sl Suhkur
1 dl Vahukoor
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 tk Munavalge
KAUNISTAMISEKS
4 tk Aedmaasikad

Valmistamine
Vahusta koor suhkru ja vaniljesuhkruga, lisa kohupiimapasta. Lõika maasikad viiludeks ja lisa ka need. Vahusta munavalged ning sega samuti kohupiimavahu hulka. Jaga magustoit kausikestesse või klaaspokaalidesse. Serveeri kohe või pane külmkappi ja anna lauale paari tunni pärast. Kaunista maasikatega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee